Shopping Cart:
0 items

BPA-Free Products available on Ruenna Baby
Quick Find
Advanced Search
Categories
Manufacturers

Specials
H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow

H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow
Rp.76.500,-        Rp.85.000,-
Tracking Resi JNE (via cekresi.com) :


Atau cek di www.jne.co.id
Top » Catalog » Cloth Diapers » Inserts/Pads »




Micro-Fiber Terry Insert, 1 pcs

These are our specially manufactured Micro-Fiber Terry inserts. They have been manufactured for us and are chemical free. They are made of 3 layers of soft and very absorbant micro-fiber.
Med-Large is 16 inches long and has been made to fit perfectly in our diaper. They are a contoured shape for the very best fit.

Rp.45.000,-
This product was added to our catalog on 06/10/2009.
Back
Reviews


Customers who bought this product also purchased


Drawing Apron + Arm Cover

Drawing Apron + Arm Cover



Gerber's Washcloth 8in1

Gerber's Washcloth 8in1



Extra Hemp Ovals, 1 pcs

Extra Hemp Ovals, 1 pcs

Information
TESTIMONIAL
pengen blanja truzz
ini kali pertama aku blanja di ruenna baby,servicenya ok banget,dari mulai tanya2 sampai brg ditgn smua ga ada masalah,prosedurnya jg gampang n cepet.suamiku jg sampe bilang "bagus2 yah brgnya,ntar cari kado or beli2 perlengkapan ade disitu aja lagi" hihihi asik deh,apalg brg2nya update trus jd rajin buka tiap hari coz takut ktinggalan liat yg baru2 n takut kehabisan jg coz brgnya limited jd ga pasaran.maju trus deh buat Ruenna Baby
nathalie
Specials
H&M Kids Pajamas - Superman

H&M Kids Pajamas - Superman
Rp.76.500,-        Rp.85.000,-
STATISTICS
43 visitor online.

visitors
since 29/12/2008