Shopping Cart:
0 items

BPA-Free Products available on Ruenna Baby
Quick Find
Advanced Search
Categories
Manufacturers

Specials
H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow

H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow
Rp.76.500,-        Rp.85.000,-
Tracking Resi JNE (via cekresi.com) :


Atau cek di www.jne.co.id
Top » Catalog » Bath & Potty » Waslap »




Skip Hop Zoo Wash Mitt

The friendly Skip Hop Wash Mitt brings animal antics to baby's bath.
Soft cotton terry is durable but gentle on baby’s skin, and the extra-wide mitt is easy to wear for both moms and dads while pretending, playing and washing.

Features:
  • Wide mitt fits all size hands
  • Adorable zoo faces with crafted details
  • Soft absorbent 100% cotton terry
  • Entertain baby during bath time
Available :
1. Dog
2. Duck
3. Owl - SOLD
4. Ladybug


Rp.40.000,-
This product was added to our catalog on 08/28/2014.
Back
Reviews


Customers who bought this product also purchased


Carter's Socks 3-Pair Set

Carter's Socks 3-Pair Set

Information
TESTIMONIAL
puas!
aku udah 2 kali blanja di ruenna, pas dari pembelian pertama sih udah puas sama servicenya dan products yang dijual, follow up stelah di transfer-nya cepet, langsung nyampe bsoknya, dengan packaging yang bagus pula (pake kertas kado)... cuma aku mau test drive untuk pembelian berikutnya lagi dulu baru bisa kasih testi...

menyusul pembelian kedua, tambah seneng, karna bisa special order barang yang gada di web, dengan harga yang lebih murah pula dari online shop lainnya!
udah gitu pas aku request barangnya untuk sampe lebih cepet, tadinya gak bisa karna barang special ordernya masih di supplier, tapi mba mina dengan canggihnya bisa meminta barang tersebut langsung dikirim dari supplier ke alamatku biar bisa sampe on time as i requested... so i didnt have to wait any longerrr!!! yeaaayyy... 5 star deh buat service, product, price n packaging!!! keep up the good work...

pastinya aku akan lebih sering belanja dsini lagi, apalagi stelah baby lahir bisa beli jumper2 yang lucu2 ituuuu... yeayyy....
janice
Specials
Burberry Boy Blue Set

Burberry Boy Blue Set
Rp.145.000,-        Rp.165.000,-
STATISTICS
50 visitor online.

visitors
since 29/12/2008