Shopping Cart:
0 items

BPA-Free Products available on Ruenna Baby
Quick Find
Advanced Search
Categories
Manufacturers

Specials
Moby Baby Moon Walk

Moby Baby Moon Walk
Rp.45.000,-        Rp.55.000,-
Tracking Resi JNE (via cekresi.com) :


Atau cek di www.jne.co.id
Top » Catalog » Books » Soft Books »




Fisher Price Soft Shapes Book 4 in 1

Kisses, Hugs, Peek-A-Boo and Playtime are fun with baby and with baby animals too! These soft books, made especially for tiny hands, encourage essential motor skills, shape recognition and early language development. The plastic rings can be used to attach the books onto a crib, stroller, high chair or car seat for learning on the go!

    Child Safety Tested
    Meets ASTM F963 and CPSC safety requirements.
    Surface washable only - do not machine wash
    Ages 6 months to 3 years
    Remove all packaging materials before giving to a child
    Dimensions: 10 x 10 x 1.5


Rp.90.000,-
This product was added to our catalog on 09/04/2013.
Back
Reviews


Information
TESTIMONIAL
Kasih Testi lg ahh
Waktu minggu kemaren aku kan beli ear pick ternyata retak gt, aku lgsg konfirm ke Mba Mina, dia blg "dikirim aja lg nanti aku kirim penggantinya" Akhirnya aku kirim tuh barang hari Rabu n aku jg ada pesanan lainnya, ternyata FREE ONGKIR lohhh.
Aku transfer hari Rabu, Sabtu dah dateng barangnya tp barang yg aku kirim ke dia malah nyampenya Senin pdhal sama2 hr Rabu, emang Ruennashop Oks banget dahh!!!
*Klo aku pesen lg didiskon donkk,Mba ;)*
Juliana Edyson
Specials
Moby Baby Moon Walk

Moby Baby Moon Walk
Rp.45.000,-        Rp.55.000,-
STATISTICS
14 visitor online.

visitors
since 29/12/2008