Shopping Cart:
0 items

BPA-Free Products available on Ruenna Baby
Quick Find
Advanced Search
Categories
Manufacturers

Specials
H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow

H&M Kids Pajamas - Frozen Yellow
Rp.76.500,-        Rp.85.000,-
Tracking Resi JNE (via cekresi.com) :


Atau cek di www.jne.co.id
Top » Catalog » Books » Soft Books »




Fisher Price Soft Shapes Book 4 in 1

Kisses, Hugs, Peek-A-Boo and Playtime are fun with baby and with baby animals too! These soft books, made especially for tiny hands, encourage essential motor skills, shape recognition and early language development. The plastic rings can be used to attach the books onto a crib, stroller, high chair or car seat for learning on the go!

    Child Safety Tested
    Meets ASTM F963 and CPSC safety requirements.
    Surface washable only - do not machine wash
    Ages 6 months to 3 years
    Remove all packaging materials before giving to a child
    Dimensions: 10 x 10 x 1.5


Rp.90.000,-
This product was added to our catalog on 09/04/2013.
Back
Reviews


Information
TESTIMONIAL
First time..
Ini adalah pengalaman pertama saya belanja di online shop.. sempet deg-deg an jg sh barangnya nyampe gak ya... tapi tadi siang barangnya sudah datang tidak ada yang kurang bahkan lengkap dengan bonusnya lagi :) so far sih saya cukup puas dengan pelayanannya. mba mina nya orangnya bisa kasih masukan jg kalo kita tanya .. (hanya saja kalo si sms kok gak di bales ya hehehe.. cuma balesnya email dan shout di website) saya sh pasti akan belanja lagi di ruenna baby dan saudara2 saya jg sudah saya rekomen untuk belanja di sini... barang2nya tambahin lagi ya variasinya biar bisa banyak yg di pilih. trus kalo bisa hadiahnya lain kali barang baby nya aja ya jangan buat mamanya. :) tq
Eryanna
Specials
Burberry Boy Blue Set

Burberry Boy Blue Set
Rp.145.000,-        Rp.165.000,-
STATISTICS
43 visitor online.

visitors
since 29/12/2008