Shopping Cart:
0 items

BPA-Free Products available on Ruenna Baby
Quick Find
Advanced Search
Categories
Manufacturers

Specials
Batman Casual Set

Batman Casual Set
Rp.90.000,-        Rp.100.000,-
Tracking Resi JNE (via cekresi.com) :


Atau cek di www.jne.co.id
Top » Catalog » Car Seat »




Multi Function Car Cushion

Features:

- Material: Cotton + dacron + plastic

- Multi-function: It can be used when baby sitting alone on car seat, and can be a chair belt while baby having a meal.

- Using pure cotton and cushion shoulder belt design, it would not hurt the baby in long-term using.

- Portable type design avoids the occupation of car space. With the softness material and convenient installation way offers baby the best comfortable in a sense.

- Easy to install and remove, easy to store without big occupation when you don't use it.

- Ideal for one parent travelling

- Suitable for 6-48months

Dimensions: 64.0 cm x 35.0 cm x 2.6 cm


Available color:
1. Red
2. Blue




Rp.200.000,-
This product was added to our catalog on 03/21/2014.
Back
Reviews


Information
TESTIMONIAL
Kok Orderannya Telat yah
Dear Ruenna Babyshop,

Mbak ini pertamakalinya aku pesen kesini..barangnya bagus2&lucu2. Tapi sayangnya kenapa kiriman barangnya blm nyampeknya ya? :(
Aku order hari Selasa kemarin n trans Rabunya, tapi sampai saat ini belom nyampek juga. Tadi JNE telp katanya salah alamt..kok bisa ya?coz kalo aku pesen via amazon dll fine2aja, trus mrk mau anter Selasa besok :( :( trus aku nego minta sore ini juga dianter. no telp yang dikasih sama JNE nya gak bs dihub, padahal janjinya jam 3 sore ini sampek rumah...Mohon bantuannya ya Mbak...sayang bgt aku gak bs pake barangnya ..karena mau untuk negokin lahiran sodaraku sore ini...


--> Mba, paket udh dikirim segera begitu ada konfirmasi pembayaran. Masalah telat diantar krn salah alamat diluar tanggung jawab kami krn alamat yg tertera di paket adalah sesuai dgn alamat yg diisi cust. di data kami kecuali pihak JNE salah ketik di data mereka. Jd mba seharusnya komplen ke pihak JNE. Maaf ya mba.. Thks.
PRITHA FITRIA SATYANI

Specials
H&M Kids Pajamas - Cars

H&M Kids Pajamas - Cars
Rp.76.500,-        Rp.85.000,-
STATISTICS
24 visitor online.

visitors
since 29/12/2008